Productdesign & Engineering

Het omzetten van productideeën in professionele eindontwerpen op basis van de wensen van de klant. Geïnspireerd door design, innovaties, door te brainstormen met andere creatieve denkers en gepassioneerd over het gebruik van nieuwe en bestaande technologieën in innovatieve producten.

Prototyping & Testseries

Het produceren van prototypes en kleine series in Nederland. Wij beschikken hiervoor over 3D-printers, vinylsnijder, lasersnijders, freesmachine, draaibank, zaagtafel, vacuümvormer, spuitcabine, UV printer, soldeer- en electronica-meetapparatuur, oven, naaimachines en nog veel meer.

(Massa)productie & Assemblage

 De sourcing van de juiste productiefaciliteit per onderdeel op basis van een uitgebreid streng voorgeselecteerd netwerk van fabrieken in China en (Oost-)Europa, assemblage in een van onze zeer vertrouwde locaties, lokale productiebegeleiding en kwaliteitsmanagement. 

Distributie

De internationale distributie van producten per schip, vliegtuig of vrachtwagen. Belangrijk hierbij is natuurlijk een goede prijs maar ook een snelle en betrouwbare afhandeling zonder schade en vertragingen. Wij helpen, samen met onze vaste logistieke partners, met het oplossen van ieder logistiek vraagstuk.

Technologie & Innovatie Consulting

Consultancy bij, en management van innovatietrajecten. Wij helpen zowel met het bedenken van de innovatie met oog voor commercie, als met de creatieve en technologische invulling hiervan. Bovendien managen wij het traject van het begin tot het einde op afstand, of op locatie.

Contact